Skontaktuj się z nami


         Już niedługo Wigilia i Boże Narodzenie 2018. Z tej okazji, specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy świąteczną ofertę. Nasze wieloletnie doświadczenie i wiedza to gwarancja dobrych receptur i wysokiej jakości. Zarówno kulinarni tradycjonaliści jak i poszukiwacze wyjątkowych smaków znajdą tu coś dla siebie... Łączyny tradycję z dobrym smakiem (  oferta aktualna )

                                                            
 

DANIA Z RYB
……………………………………………………………………………………………………


Karp (filet) smażony w sosie piernikowym

75zł/kg

Filet z pstrąga w galarecie - timbaliki

5,50zł/szt

Smażony dorsz pod jarzynami

52zł/kg

Szczupak faszerowany

100zł/kg

Śledź z cebulką marynowany w oleju lnianym

39zł/kg

Tatar ze śledzie z kaparami

45zł/kg

Tatar z łososia

120zł/kg

Zupa rybna

25zł/1l

 

 

 

DANIA Z MIĘS
……………………………………………………………………………………………………


Podwędzana pierś kaczki

90zł/kg

Kurczak faszerowany wątróbką i zieloną pietruszką

55zł/kg

Pasztet z dzika z żurawiną

75zł/kg

Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem

60zł/kg

Pieczone udko kacze z sosem maderowym

19zł/szt

Tatar wołowy z oliwą truflową

95zł/kg

Pieczona kaczka faszerowana jabłkami i suszonymi owocami

75zł/szt

   

 

 

DANIA JARSKIE
……………………………………………………………………………………………………


Pierogi z kapustą i grzybami

42zł/kg

Kapusta z grzybami

37zł/kg

Barszcz czerwony

14zł/l

Zupa-krem z podgrzybków

23zł/l

Tradycyjna sałatka jarzynowa

35zł/kg

 

   
   
 


CIASTA
……………………………………………………………………………………………………


Sernik z polewą czekoladową ma kruchym spodzie

38zł/kg

Ciasto piernikowe z kremem chałwowym

38zł/kg

Ciasto makowe z waniliową pianką

38zł/kg

     
     

WĘDZONKI WŁASNEJ ROBOTY
……………………………………………………………………………………………………

 

Kiełbasa

75zł/kg

Karkówka

80zł/kg

Szynka

80zł/kg

 

Zamówienia przyjmujemy w naszej Restauracji, telefonicznie lub na adres e-mail do dnia 19.12.2018.
Tel./Fax 89 527 11 00      ;      e-mail olsztyn@maltacafe.pl 
Odbiór w Wigilię (24.12.2017) do godz.13.00


------------------------------------------------------

------------------------------------------------------